tabafbeeldingen-plomp-installatitechniek-sanitair-2

 

Scroll

Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen?

tabafbeeldingen-plomp-installatitechniek-sanitair-3

 

Scroll

Denk dan eens aan Plomp Installatietechniek uit Woerden.

Badkamer verbouwen in Woerden, Zegveld, Kamerik, Linschoten e.o.

Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen? Denk dan eens aan Plomp Installatietechniek uit Woerden. U kunt bij ons terecht voor de complete vervanging van uw sanitair. Of u nu een groot of klein budget heeft, u kunt altijd rekenen op een degelijke douchecabine, wastafel, ligbad of toilet voor een scherpe prijs. Onze vakkundige loodgieters zorgen uiteraard voor een perfecte installatie. Het rayon waarin wij werken is Woerden, Linschoten, Zegveld, Kamerik, Oudewater en Harmelen.

Complete renovatie

Of u nu een luxe whirlpool wenst of juist een eenvoudige douchecabine, wij realiseren uw droombadkamer tot in de puntjes. Onze installateurs zorgen voor een vakkundige installatie en afwerking van uw sanitair, ventilatie, handdoekradiator en leidingen. U badkamer staat of valt immers met een goedwerkende douche, ligbad, toilet en een aangenaam klimaat.

Sanitairshowroom

Vandaag de dag heeft u een ruime keuze uit het brede assortiment sanitair. Om meer inzicht te krijgen in het aanbod, kunt u een bezoek brengen aan onze sanitairshowroom. De medewerkers van Plomp Installatietechniek helpen u graag verder! Samen met u maken we een ontwerp en kiezen we passend sanitair. Heeft u eenmaal een keuze kunnen maken, dan zorgen wij voor een uitstekende installatie tegen een scherpe prijs. U kunt rekenen op een optimaal comfort en langdurig plezier van uw nieuwe badkamer.

Plomp Installatietechniek is gespecialiseerd in het verbouwen van badkamers en plaatst al uw sanitair in de omgeving van Woerden, Kamerik, Zegveld, Linschoten, Oudewater en Harmelen. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende, scherpe offerte.Top