blueprint1-dakbedekking-dakgoten2

 

Scroll

Onderhoud dakgoten in regio Woerden

Is uw huidige dakgoot aan vervanging toe of heeft u last van een lekkage? Wij zijn de juiste partij voor een deskundige reparatie of het vervangen van de dakgoot. Ook het schoonmaken en onderhouden van dakgoten is bij ons in goed beheer. Onze dakdekkers zijn professionals die werken met kwalitatief hoogstaande materialen.

Dakinspectie

Een lekkage aan de dakgoot komt altijd ongelegen en kan zorgen voor veel schade. Het is daarom belangrijk dat uw dakgoten in goede staat zijn. Lekkages kunnen ondermeer veroorzaakt worden door een verstopte dakgoot of door verzuurd vuil dat het materiaal van de goot aantast. Twijfelt u aan de kwaliteit en/of conditie van uw dakgoot? Neem dan direct contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de situatie te beoordelen.

Dakgoot schoonmaken

Plomp Installatietechniek kan uw dakgoten jaarlijks controleren en schoonmaken, waardoor u nooit voor verrassingen zoals lekkages komt te staan. Bovendien houden wij ook bij wanneer er weer onderhoud nodig is, zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

Dakgoot vervangen

Wij leveren dakgoten in verschillende materialen. Uiteraard geven we een gedegen advies over de materiaalkeuze die het beste bij uw woning, wensen en budget past. Vervolgens maken we de dakgoot op maat en zorgen voor een vakkundige montage.

Meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van dakgoten of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Plomp Installatietechniek uit Woerden.

Maak afspraakTop