bette-sanitair-v1jpg
bette-sanitair-van-staal-v6
bette-wastafel-v4
bette-wastafels-v2

BETTE sanitair

Het Duitse familiebedrijf BETTE is specialist in titaniumstaal geëmailleerde producten voor wassen, baden en douchen. Al ruim 60 jaar is het merk toonaangevend in de wereld van hoogwaardig sanitair. Het leveringsprogramma is breed en loopt van een eenvoudige douchebak tot een bijzondere douchevloer, van een inbouwwastafel tot een vrijstaande wastafel en van een standaard ligbad tot een vrijstaand designbad. Alles qua vormgeving en belijning naadloos op elkaar afgestemd. Door de ruime keuze en de vele maatwerkopties is er voor iedere badkamerwens passend BETTE sanitair te vinden.

30 Jaar garantie op BETTE sanitair

BETTE wordt alom geroemd om de ongekende kwaliteit en duurzaamheid van de badkamercollectie. Zuiver natuurlijke grondstoffen, titaanstaal, glas en water maken de producten uniek en waarborgen een prachtig design, maximaal comfort en een ultralange levensduur. Het bedrijf zet deze belofte kracht bij door maar liefst 30 jaar garantie te verlenen op een douchebak, wastafel en/of ligbad wanneer u deze door een erkend installateur laat installeren.

Duurzame producten van luxe staal en emaille

Naast de opvallend lange levensduur en het duurzame karakter kenmerkt BETTE sanitair zich door de hygiënische glaslaag BETTEGLAZUUR®: krasvast, slagvast, UV-bestendig, duurzaam briljant, hittebestendig en bestand tegen chemicaliën. Daarnaast heeft staal een uitstekende warmtegeleiding waardoor het badwater langer warm blijft dan bij andere materialen. Eersteklas isolatie zorgt ervoor dat het geluid van kletterend water in de douchebak of ligbad tot een absoluut minimum wordt beperkt.   

Wilt u meer weten over BETTE sanitair in het algemeen of een specifiek ligbad, douchebad of wastafel, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u meer informatie vinden in onderstaande flyer.

Flyer Bette sanitair

Neem contact op
Bette wastafel


Top