Cleopatra_hoofd

Cleopatra sanitair

Al 50 jaar is Cleopatra dé Nederlandse producent van luxe en hoogwaardige wellnessproducten zoals baden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en sauna’s. Al de Cleopatra producten zijn ontwikkeld met oog op duurzaamheid, weldaad, en design. Met een Cleopatra product in huis bent u verzekerd van jarenlang bad-, stoom-, of saunaplezier. 

Kwaliteit

Om de hoge kwaliteit te leveren, maakt Cleopatra alle producten in eigen huis met deskundige vakmensen. Ook wordt er uitgebreid getest op comfort en kwaliteit. Het vooraanstaande merk levert veel aan particulieren en natuurlijk over de hele wereld aan bedrijven, zoals hotels of grote wellness-centra. 

World of Wellness

Cleopatra baden, (stoom-)douches en sauna’s zijn van internationale klasse. Je komt ze dan ook tegen op de mooiste A-locaties in de wereld. Van het 7-sterrenhotel Burj-al-Arab in Dubai tot het cruiseschip Queen Mary II. Plus in talloze Nederlandse tophotels, de Amsterdam ArenA en wellness-centra. Niet voor niets biedt Cleopatra een ‘World of Wellness’. 

Onze visie op de badkamer

Cleopatra ziet de badkamer als de energiecentrale voor de bewoners van het huis, waar iedere bewoner zich op zijn eigen favoriete manier verfrist en nieuwe energie opdoet. Zo laad je je op voor een nieuwe dag. Of kom je na afloop van een topprestatie lekker bij!

Neem contact op
Cleopatra_rechts


Top