Sealskin_Plomp_hoofd

Sealskin sanitair voor de complete badkamerbeleving

Sealskin is een Nederlandse aanbieder van een compleet assortiment sanitair. Met ruim 230 jaar kennis en vakmanschap is dit merk een echte badkamerspecialist te noemen. Sealskin is toonaangevend in douchecabines, inloopdouches, baden, whirlpools, badmatten en douchegordijnen. Bij de ontwikkeling van het sanitair staan innovatie, service en kwaliteit centraal. Zo zijn de ligbaden zijn voorzien van hoogwaardig acryl en is het zelfs mogelijk uw eigen 'bubbelbad' samen te stellen!

Complete badkamerbeleving

Het assortiment van Sealskin staat bekend om de grote diversiteit en maatvoeringen aan douche- en badoplossingen. Dit merk is er voor de luxe grote badkamer, maar ook voor de eenvoudige, compacte badkamer. Sealskin biedt meer dan alleen sanitair. Fris zacht badtextiel, een op maat gemaakte badkamerspiegel en trendy accessoires maken uw badkamer compleet en persoonlijk.

Stylingspakketten

Wilt u uw badkamer in een handomdraai voorzien van een andere uitstraling? Ook dan maakt Sealskin het u gemakkelijk met de complete stylingspakketten. Ieder pakket bevat ten minste een badmat, handdoeken, geurstokjes en diverse accessoires, zoals een zeepdispenser of tandenborstelhouder.

Getwet by Sealskin

Getwet, onderdeel van Sealskin, biedt betaalbare design badkameroplossingen. Of u nu op zoek bent naar een fraaie douchecabine, comfortabel ligbad of een luxe whirlpool, u kunt rekenen op een hoogstaande kwaliteit. Bovendien is de installatie van het sanitair eenvoudig door het gebruik van voorgemonteerde onderdelen en een duidelijke handleiding.

Neem contact op
Sealskin_Plomp_naast


Top