tabafbeeldingen-plomp-installatitechniek-verwarming

 

Scroll

Uw gehele centrale verwarming is bij ons in goede handen.

tabafbeeldingen-plomp-installatitechniek-verwarming-1

 

Scroll

U krijgt altijd een gedegen advies en u kunt rekenen op een scherpe offerte.

Installateur voor centrale verwarming in Woerden, Zegveld, Kamerik e.o.

Plomp Installatietechniek heeft ervaren installateurs in dienst voor het vakkundig plaatsen van uw cv-ketel, radiatoren, convectoren, vloerverwarming, boiler en geiser. Uw gehele centrale verwarming is bij ons in goede handen. Kom gerust eens langs in onze showroom om cv-ketels en radiatoren te bekijken en een gedegen advies in te winnen. Wij vervullen uw verwarmingsopdracht in de omgeving van Woerden, Zegveld, Kamerik, Oudewater en Linschoten.

Cv-ketel

Als deskundige installateur zijn wij zeer bekwaam in het installeren van uw nieuwe cv-ketel. Wij maken graag een afspraak met u in onze showroom of bij u thuis, zodat u altijd een verwarmingsketel aanschaft die past bij uw wensen en situatie. Daarnaast raden wij u aan om ook regelmatig onderhoud te laten plegen. Dit komt ten goede van de veiligheid en levensduur van uw installatie. Tevens zorgt een goed ingestelde ketel voor een hoger rendement en worden vele storingen voorkomen.

Radiatoren en convectoren

Naast het installeren van een verwarmingsketel, kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen van radiatoren of convectoren. U heeft een ruime keuze uit kleuren, maten en designs. Of u nu op zoek bent naar een handdoekradiator of een plaatradiator, Plomp Installatietechniek heeft alles in huis om uw woning te voorzien van veel comfort. Daarnaast kunt u in onze showroom radiatoren en convectoren bekijken.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is één van de aangenaamste vormen van verwarmen. U heeft geen last van circulerend stof, u verbruikt minder energie en de warmte is behaaglijker. Kortom, u profiteert van vele voordelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben deskundige installateurs in dienst die zorgen voor een perfecte aanleg van uw vloerverwarming.

Boiler en geiser

Wilt u een boiler of geiser laten installeren? Dan bent u bij Plomp Installatietechniek aan het goede adres. Met een boiler kan een grote hoeveelheid water opgewarmd en bewaard worden, zodat u altijd en snel kunt genieten van warm water. Ook zorgt een boiler voor meer druk op de kranen. Een geiser verwarmd bijvoorbeeld het water dat stroomt uit uw keukenkraan. In tegenstelling tot een boiler zorgt een geiser voor direct warm water en wordt dit niet bewaard.

Bezoek onze showroom

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of direct een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom? Neem dan contact op met Plomp Installatietechniek. Wij verzorgen de installatie van uw centrale verwarming in de regio Woerden, Zegveld, Kamerik, Oudewater en Linschoten.

Neem contact opTop